Technische data voor plaatsers en voorschrijvers

iQ3-CELLULOSE

Op deze pagina vind je alle nodige attesten, documenten en links met betrekking tot de technische gegevens en plaatsingsvoorschriften van iQ3-cellulose isolatie.

Voor een overzicht van de uitgebreide en unieke voordelen van iQ3-cellulose, afbeeldingen, films, opleidingen, referenties en commerciële informatie, bekijk snel: www.iQ3cellulose.be.

Deze tekst is van toepassing op werven in: België
Selecteer een ander land / andere taal indien nodig:

Lage Densiteits-cellulose

iQ3 is een lage densiteitscellulose. Dankzij het unieke productieproces is het mogelijk om dezelfde compartimenten in te blazen met een lagere densiteit dan bij klassieke cellulosemerken. Het resultaat: een lagere kostprijs, minder afval, een efficiënter transport en vooral een snellere plaatsing.

Download de densiteitstabel

EPD (Milieuprestatieverklaring)

iQ3-cellulose is opgenomen in de B-EPD databank (en daardoor ook in TOTEM).

Produit Biosourcé & Filière Wallonne

iQ3-cellulose bezorgt je klanten die in het Waals Gewest wonen een extra premie voor het toepassen van een ‘Produit Biosourcé’.

Indien je klanten met een woning/gebouw in het Waalse Gewest gebruik maken van iQ3-cellulose, dan worden hun basispremies voor isolatiewerken sowieso verhoogd met 25%! Om deze premie te behalen volg je de normale stappen in het kader van de ‘Primes Habitation’ op de website energie.wallonie.be (link: https://energie.wallonie.be/fr/primes-habitation-a-partir-du-1er-juin-2019.html?IDC=9792)  en volstaat het om het bovenstaande iQ3-cellulose ‘Produit Biosourcé’-certificaat bij te sluiten.

Heb je nog vragen?

ISOPROC cvba
Boterstraat 23a
2811 Hombeek
België

Scroll naar top