Technische data voor plaatsers en voorschrijvers

iQ3-CELLULOSE

Op deze pagina vind je alle nodige attesten, documenten en links met betrekking tot de technische gegevens en plaatsingsvoorschriften van iQ3-cellulose isolatie.

Voor een overzicht van de uitgebreide en unieke voordelen van iQ3-cellulose, afbeeldingen, films, opleidingen, referenties en commerciële informatie, bekijk snel: www.iQ3cellulose.be.

Deze tekst is van toepassing op werven in: België
Selecteer een ander land / andere taal indien nodig:

EPD (Milieuprestatieverklaring)

iQ3-cellulose is opgenomen in de B-EPD databank (en daardoor ook in TOTEM).

Produit Biosourcé & Filière Wallonne

iQ3-cellulose bezorgt je klanten die in het Waals Gewest wonen een extra premie voor het toepassen van een ‘Produit Biosourcé’.

Indien je klanten met een woning/gebouw in het Waalse Gewest gebruik maken van iQ3-cellulose, dan worden hun basispremies voor isolatiewerken sowieso verhoogd met 25%! Om deze premie te behalen volg je de normale stappen in het kader van de ‘Primes Habitation’ op de website energie.wallonie.be (link: https://energie.wallonie.be/fr/primes-habitation-a-partir-du-1er-juin-2019.html?IDC=9792)  en volstaat het om het bovenstaande iQ3-cellulose ‘Produit Biosourcé’-certificaat bij te sluiten.

Zelfs onze verpakking houdt rekening met het milieu

Door de afwezigheid van inkt op de plastic verpakking van onze iQ3-cellulose isolatie kan deze gerecycleerd worden tot transparante folie (i.p.v. tot zwarte gedowncyclede folie). Zo moet er minder nieuwe transparante folie geproduceerd worden voor fabrikanten, met alle voordelen van dien: minder grondstoffengebruik en minder transportafstanden voor grondstoffen.

Procedure: Hoe maak jij de cirkel rond?

  1. Verwijder de transparante wikkelfolie van de pallets en verzamel deze in de bijgeleverde verzamelzak.
  2. Zorg er bij de plaatsing van de iQ3-cellulose voor dat de zakken volledig leeg zijn en verzamel ook de lege zakken in de verzamelzak.
  3. Is de verzamelzak vol? Bezorg hem dan aan ISOPROC:
    1. rechtstreeks
    2. via onze transporteur die de iQ3 container opnieuw komt ophalen
    3. via je vakhandel

Wij zorgen voor de rest.

Zo kan de verpakking van onze iQ3-cellulose isolatie volledig gerecycleerd worden.

Integrale recyclage van de iQ3 zakken

Heb je nog vragen?

ISOPROC cvba
Boterstraat 23a
2811 Hombeek
België

Scroll naar boven